Marie-Louises resa till Saxnäs sommaren 2012

 

Jag vart hämtad av Jeanette och Ronny måndagen den 20 augusti. Vi skulle åka till  Saxnäs. På uppresan stannade vi och åt lunch efter vägen. Alla var lite hungriga.

 

 

 

 

När vi kom fram fick vi nycklarna till rummen och då kunde jag lämna packningen där. Jag och Karin gick  ner till omklädningsrummet och klev i bassängen. Det var mysigt efter resan.

 

Efter doppet samlades vi och åt middag, och sen gick vi till rummet och kolla på tv en stund. Det vart en lång kväll för mej och Karin, vi hade så mycket att prata om.

 

 

 

 

På tisdagen åkte Karin, Malin, Mats, Håkan, Viktoria, Katarina, Ronny, Jeanette och jag till Trappstegsforsen. Där köpte jag en tröja och tennarmband samt ett par solglasögon i en souvenirbutik. Jag tyckte det var fint med forsen och naturen runtomkring.

 

En dag for vi till Klimpfjäll hela gänget. Vi stannade en stund på parkeringen vid hotellet. Därifrån gick vi runt och kollade på omgivningen och jagade mygg som det var gott om.

 

 

Vi var även ut och såg efter svamp och lingon i skogen och Ronny hjälpte Patrik eftersom han är blind.

 

 

En spännande sak hände, Stefan var nära att köra på en ren som sprang framför bussen. Som tur var klarade den sej. Vi i bussen vart glad för det.  

 

Skrivet av Marie-Louise Hansson
Foton tagna av Malin Stenberg