FRANZÉNGRUPPENS LOPPIS.

TEXT OCH FOTO: KRISTINA ERSSON.

Jag har varit till Franzéngruppens loppis vid f.d. Franzénskolan. Där har jag pratat med Anita och Micke som jobbar där. Jag ställde några frågor till dem samt fotade där med min digitalkamera Nikon L320.

Loppisen startades första veckan i december – 2013. Prydnadssaker, böcker och husgeråd är de typer av saker man säljer på loppisen. Det som säljs mest är husgeråd och prydnadssaker. Det mest ovanliga som såldes var en missfärgad gammal resväska, som ingen trodde skulle kunna säljas. Det kommer cirka 50 kunder i snitt per vecka till loppisen. Det som inte går att sälja, det kastas.

Loppisens öppettider är följande:

Måndag – torsdag kl. 10.00 – 14.00
Fredag kl. 09.00 – 11.30.

Anita

Här är Anita som jobbar vid Franzéngruppens Loppis.

Micke

Här är Micke som också jobbar vid loppisen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSCN0042

Här är en av skyltarna som visar vägen till loppisen vid Franzéngruppen.